ÇANAKKALE / ÇAN - Özer İlkokulu

Mrt

2023-2024 Senesinde okulumuzda göreve başlayan çocukların müdür amcası Mehmet Ali KIR'a vefa.

Mrt

Özer İlkokulu 4-B sınıf öğretmeni Müesser ÇETİN öğrencilerine kazandırmak istediği çevre koruma bilinci ve geri dönüşüm konusundaki farkındalığı Re-Gen (Recycler Generation) projesine katılarak yapmayı planladı.

May

Özer İlkokulu 3/B sınıfı öğretmenimiz Müesser ÇETİN‘in katılımıyla Türkiye, Romanya ve Hırvatistan ortaklı eTwinning projesi okulumuzda hayat buldu. Maths Game projesi öğrencilerin matematik dersinde işledikleri konuları oyun oynayarak öğrenmelerini amaçlıyor. Çeşitli oyunlar ve web 2.0 araçlarını kullanarak afiş ve logo hazırlamışlardır. Üç ay olarak planlanan proje mayıs ayında son bulacaktır.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, OKULUMUZ 4/A VE 4/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ, BAYRAMİÇ İLÇEMİZDE BULUNAN MEHMET AKİF ERSOY'UN EVİNİ GEZDİLER.