ÇANAKKALE / ÇAN - Özer İlkokulu

Re-Gen (Recycler Generation) eTwinning Projesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde  de E twinning projelerine Özer İlkokulu olarak devam ediyoruz. Özer İlkokulu 4-B sınıf öğretmeni Müesser ÇETİN öğrencilerine kazandırmak istediği çevre koruma bilinci ve geri dönüşüm konusundaki farkındalığı Re-Gen (Recycler Generation) projesine katılarak yapmayı planladı. Projeye dahil olan; Hırvatistan, Yunanistan, Portekiz, Romanya, İtalya ve Türk ortaklar ile farkındalığın daha büyük olacağını düşündü. Proje kapsamında her unsur ayrı ayrı ele alınıyor. Çevre, su, toprak… Her bir alanda ne biliyoruz, neler yapmalıyız nasıl korumalıyız ve nasıl geri dönüştürebiliriz sorularına öğrencilerimiz yanıt arıyor. Bilinçlendirme çalışmaları öğretmenlerden öğrencilere öğrencilerden ailelere şeklinde genişleyerek devam ediyor. Ortaya bir çok ta ürün çıkıyor. Çıkan ürünlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için bizleri blok sayfamızdan takip edebilirsiniz.

04-03-202404-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 10:30 - Görüntülenme: 19